Rólunk

KEDVES LEENDŐ ÜGYFELÜNK!

Cégünk több mint 5 éve foglalkozik a raklapok adás-vételével, kereskedelmével. Budapesti és több Keletmagyarországi Üzemmel és gyártóbázissal karöltve szervezünk gyártást és javítást , emellett a széleskörű partnerhálózatunknak köszönhetően bel- és külföldön vállaljuk cégek teljes körű raklap logisztikai kiszolgálását, legyen szó bármilyen fajta vagy akár egyedi méretű raklapok értékesítésről.

Az általunk forgalmazott raklapok jelentősebb részét értékesítjük külföldön, emellett a belföldi piacon is jelentős mértékeket emésztünk fel. Számos országban vagyunk jelen raklapjainkkal Nyugat Európától- kezdődően és több nemzetközi raklap logisztikai szolgáltató partnereként egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

Nemzetközi honlapunk:
hungarianpallet.eu

CÉGÜNK TOVÁBBI PROFILJA

Magyarországi és Román Raklapgyártó cégeket látunk el tekercselt EPAL minősített szegekkel, cégünk bármely méretben és mennyiségben képes szállítani előzetes megbeszélést követően.
Az általunk forgalmazott raklapok egyre jelentősebb részét értékesítjük külföldön, emellett a belföldi piacon is jelentős fejlődést értünk el és piacvezetők lettünk Magyarországon a használt raklapok piacán. Számos országban vagyunk jelen raklapjainkkal Nyugat Európától a Balkánig és több nemzetközi raklap logisztikai szolgáltató partnereként egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

További webes elérhetőségünk:
irontradesolution.hu

Elégedett partnerek

Ellenőrzött árúkészlet

Azonnali kiszolgálás